I@m@ndi D@niel

Split Second

Split Second este un joc cu masini special. Concurezi intr-o emisiune tv, unde atmosfera este foarte incendiara. In trasee exista anumite puncte care le poti declansa pentru a-ti distruge inamicii. De exemplu, niste autobuze explodeaza langa adversari, acestia distrugandu-si masina si aparand cu multe locuri in spate. Daca esti pe locul 1 si ti se activeaza o putere, atunci sigur vei ajunge pe locul 3 maxim. Acestea se numesc Powerplay, si sunt activate de toti jucatorii. Cum se activeaza powerplayurile? Simplu. Exista 3 stagii de puncte. Punctele se fac prin drifturi, drafruri, sarituri sau evadarea powerplayurilor inamicilor. Daca ajungi la stagiul 3 de puncte, poti declansa un powerplay de nivel 2, adica unul si mai puternic decat cel normal. Aici e gameplay-ul!!! Jocul primeste de la mine nota 8,3 pentru incurajare!

Prince of Persia: The forgotten sands

Prince of Persia este deja un clasic al jocurilor cu batai, actiune si acrobatii. Este cel mai bun exemplu dupa parerea mea, chiar daca are concurenta din partea lui God of War, Lara Croft sau altele. Iata ca Disney a lucrat pentru al 5-lea joc al Printului! In acest joc totul are un gust putin asortat cu un RPG. Ti se dau EXP (experienta) si la fiecare nivel de EXP iti poti cumpara o putere. De exemplu viata, slot-uri pentru nisipul timpului, puteri noi, care fiind upgradate pot face din Print o masina de exterminare. Povestea este destul de buna, iar acrobatiile sunt foarte bune. Unul dintre putinele defecte ale jocului sunt ca are niste bug-uri. Restul va las pe voi sa decideti. Jocul primeste un 8,7 de la mine, asa ca printul poate continua seria demna de aplauze!!!

NOUL XBOX 360 SLIM!!!

E3 a avut joc, iar noul xbox 360 a fost dezvaluit. Acesta va fi compatibil cu noua camera Kinect (nu se mai numeste Proiect Natal) cu care va veti putea juca totul fara controller. Noua consola s-a lansat in piata astazi si apre a fi un model mai mic, mai sigur si mult mai "sexy" decat vechea consola. Cei din statele unite il vor cumpara la doar 300$. Asta inseamna doar 900 ron, spre deosebire de primul pret al primei console, care ajungea chiar si la 15 milioane!!! Serios, tatal meu mi l-a cumparat cu 14 milioane din Germania chiar la data lansarii. Din cauza crizei o sa economisesc si o sa incerc sa imi iau aceasta consola. Noul xbox nu are un nume, doar xbox 360, dar fanii deja au dat un nume platformei: XBOX 360 SLIM! Daca doriti o experienta completa de jocuri, cumparati noul xbox proaspat aparut + Kinect (doar 150$) care va aparea pe 4 noiembrie!