I@m@ndi D@niel

Romania, vin apele!

De ceva timp vad la stiri ca Romania este acum "inundata". Apele fac legea pe taramul romanesc. Din aceasta cauza oamenii doneaza oamenilor aflati in catastrofa. Nu exista bani de la politica din Romania. De aceea oamenii din tara incearca sa ii ajute pe acei oameni cu orice au la indemana: mancare, haine, jucarii, etc. Speram ca apele sa se duca din Romania, nu in alta tara, ci oriunde altundeva. Donati pentru acesti oameni si veti ajuta niste cauze nobile. Deja gospodariile si casele sunt inundate partial!
Picture

2010!

In anul 2010 se pare ca populatia globului a crescut, asa ca aniversam 7 miliarde de oameni! In Romania populatia este de 21,5 milioane de locuitori, 11 milioane femei, 10,5 milioane barbati, asa ca Romania este o tara dominata de femei, insa cu putin avans. O diferenta de doar 500.000 de locuitori intre femei si barbati. Asta inseamna ca unii barbati din romania au 2 sanse=))!!!

TELEVIZOARE 3D HD!?!

Oamenii deja s-au obisnuit cu noile cuvinte: televizor, hd, 3d, cam asta vezi tot timpul pe la stiri. Dar niste oameni s-au gandit: "De ce sa nu punem cuvintele intr-o grupa? Si asa apare viitorul apropiat, deoarece peste cateva luni ne vom bucura de televizoare cu o tehnologie aproape imposibila! TELEVIZOARE 3D HD!!! Daca am citit eu bine pe stirile de pe net, Panasonic va lansa primul televizor de acest fel, la pretul de 2500 de euro!